“Шахтар вразив своєю дисципліною, але не думав, що Лейпциг зіграє так слабо”: Йожеф Сабо прокоментував перемогу “гірників” у матчі ЛЧ

Йожеф Сабо розповів, що думає про перемогу Шахтаря над РБ Лейпциг в матчі ЛЧ.

“Шахтар” вразив чудовою ігровою дисципліною. Так, в першому таймі ми не побачили якоїсь краси у грі “гірників”, такого, звичайно, не було. Команда Йовічевича терпіла та відбивалася. Що стосується стартового складу, то я не чекав, що з перших хвилин вийдуть Швед та Зубков. Вони тільки недавно прийшли і відразу в бій – це здивувало.

Після перерви, за рахунку 1:0 на свою користь, “Шахтар” розривав суперника на контратаках. Не знаю, чим займався “РБ Лейпциг” до матчу… Таке враження, що вони або зовсім не дивилися записи гри “гірників”, або робили це вкрай неуважно.

Приємно вразило також те, що за рахунку 1:1 “Шахтар” не сів в оборону, а почав активно шукати шанс попереду. Що сказати, мої вітання “Шахтарю”!

Скажу чесно, я не чекав такої гри, не думав, що “РБ Лейпциг” зіграє так слабко, – зазначив Сабо. – Спеціально дивився декілька матчів цієї німецької команди в Бундеслізі, бачив, як вони погано розпочали чемпіонат. Але, що стосується поєдинку з “Шахтарем”, то “РБ Лейпциг” ще й не налаштувався як треба“, – сказав Йожеф Сабо в коментарі footboom.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *