Даріо Срна: Я задоволений і Шведом, і тренерським штабом, і футболістами

Даріо Срна

Директор з футболу Шахтаря Даріо Срна поділився думками від перемоги в матчі 1-го туру Ліги чемпіонів проти РБ Лейпциг (4:1).

– Чекали, що буде такий матч?

– Чесно? Не очікував. Зайшли у роздягальню з директором, сказали, що пишаємось командою. Не знав навіть, що сказати. У такій ситуації принести стільки радості українському народу – це дорого коштує. Це перемога для України.

– Перед матчем було багато скепсису – молоді гравці, мало досвіду, мало легіонерів. Але здалося, що вони вийшли на поле, щоб боротися.

– Ми ще будуємось. Це нова команда, новий Шахтар. Молоді хлопці відпрацювали. У них є майбутнє, але потрібен час. Ще раз повторю, що я радий бути частиною цієї команди саме у такий час. В добрий час легко бути з командою. У лихоліття ми показуємо, що ми одна сім’я, і ​​це перемога українського народу.

– А хто з хлопців здивував?

– Я дуже задоволений Шведом. Його першою грою. А ще тренерським штабом, футболістами… Усі молодці. Вітаю вас. Дякую за підтримку з першого дня. У нас все попереду. Буде багато перепадів – будуть гарні моменти та погані. Але завжди треба отримувати задоволення, бо «Шахтар» зробив те, що ніхто не очікував. З пацанами, які є майбутнім «Шахтаря» та майбутнім українського футболу“, – сказав Срна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *