“Важливо, щоб ми тримали такий рівень гри увесь сезон”: Степаненко – про перемогу над Лейпцигом

Тарас Степаненко

Досвідчений хавбек Шахтаря Тарас Степаненко розповів, що думає про перемогу над Лейпцигом.

– Сьогодні я щасливий, що команда так себе проявила і ми досягли гарного результату.

– Очікували від Шведа такого?

– Я завжди знав, що Мар’ян дуже кваліфікований футболіст. Ще коли він виступав за «Карпати», то проти нього було важко грати, і коли в збірній був. Це такий хлопець, якому потрібно довіряти, а Ігор Йовичевич знає, як з ним працювати. Якраз за Йовичевича Швед показував свій найкращий футбол.

Йому довірили грати в стартовому складі, дуже добре себе проявив, забив 2 м’ячі, гарний старт. Я сказав йому: «Ти не встиг прийти до команди, а ми тебе вже будемо продавати скоро». Він дуже задоволений, а я за нього радий.

– Уже жартують, що він окупив трансфер.

– Сьогодні всі гарно себе проявили. Важливо, щоб ми тримали цей рівень протягом усього сезону. Це буде важко, але сьогодні ми зробили гарний крок. Розуміємо, що шлях в ЛЧ та УПЛ довгий. Потрібно готуватися від матчу до матчу. Сьогодні ввечері ще можна порадіти, а завтра вже треба готуватися.

У нас була хороша підтримка, багато людей. І на гостьовій трибуні, і серед стадіону. Подякували нашим українцям, це ми грали для них, для нашої країни, для тих, хто зараз в Європі, живе або просто виїхав. Трибуни скандували «ЗСУ», дякую всім. Хлопцям, які боронять нашу країну.

– Фанати Лейпцига теж вивісили банери.

– Так, я бачив, що було написано «Мир», також УЄФА вивісили. Дякуємо всій Європі, що нас підтримують, – зазначив Тарас Степаненко в коментарі для tribuna.com.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *