Юрген Клопп оцінив жеребкування ЛЧ для Ліверпуля

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп оцінив жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів. Мерсисайдці виступлять у групі з «Аяксом», «Наполі» та «Рейнджерс».

«Усі клуби високого рівня, з історією, я сказав би, що шанси є у всіх. Хороша новина полягає в тому, що й у нас, зокрема.

Це не те змагання, в якому можна шукати якихось легких шляхів, стандарти тут завжди неймовірно високі.

Цього року груповий етап займе менше часу, ніж зазвичай, тож треба бути готовими не лише до суперників, а й до нового ритму.

Але нам не доведеться надто глибоко копати в пошуках інформації про суперників. Лише кілька років тому ми провели два дуже важкі матчі проти «Аякса», а з «Наполі» ми зустрічаємося досить часто, тому чимало знаємо про нього, а він – про нас. Але на нас чекають і нові уроки, як завжди.

“Рейнджерс” – новий для нас суперник, але і його ми знаємо. У нього були цікаві останні роки, команда добре попрацювала, щоб пройти на груповий етап.

Наразі зрозуміло лише те, що всі шість матчів будуть дуже напруженими. Я заінтригований. Це дуже хороша група, в якій на нас чекає справжня перевірка», – сказав Клопп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *