В’ячеслав Грозний: Шахтарю буде важко з Реалом, решта по зубах

Іменитий український спеціаліст В’ячеслав Грозний розповів, що думає про шанси Шахтаря в ЛЧ 2022/2023.

Реал” не потребує зайвий раз представлення, тут однозначно перше місце в групі. Так, вони втратили Каземіро, який виконував у команді всю чорнову роботу – страхував, чистив. Взяли Тчуамені, ще низку хлопців, продовжують шукати гравця в цю зону, може знайдуть, може ні. Але в будь-якому випадку, мадридці – переможці Ліги чемпіонів, а Карло Анчелотті – дуже класний тренер, який абсолютно справедливо визнаний найкращим тренером минулого сезону за версією УЄФА.

Так, ми пам’ятаємо, як “Шахтар” обігравав “Реал”, але об’єктивно клас цієї команди такий, що вершкові далі можуть боротися за збереження титулу переможця Ліги чемпіонів. Хоча з цим дуже не погодяться ПСЖ, “Манчестер Сіті” та “Баварія”.

А ось із “Лейпцигом” боротися можна. Команда зараз на 11-му місці, втратила низку гравців, водночас повернувся Тімо Вернер, що однозначно серйозне посилення. З ними можна грати, “Шахтар” краще контролює м’яч, але потрібно бути готовим до вертикальної гри, якій віддає перевагу Доменіко Тедеско.

За підсумками минулого чемпіонату Бундесліги “Лейпциг” посів 4-е місце, в цьому вони ще не обіграли нікого, в сезон команда входить зі скрипом. Тож можна з “Лейпцигом” грати.

“Селттік” – чемпіон країни. Цій команді притаманні, насамперед, характер, єдиноборства. Минулого року вони боролися за вихід до Ліги чемпіонів, але не пройшли данський “Мідтьюлланд”, а потім посіли третє місце у компанії “Ференцвароша”, “Бетіса” та “Байєра”.

В будь-якому випадку, “Лейпциг” або “Селтік” нам по зубах. Якби “Шахтар” зумів зберегти всіх гравців, то він міг би бути у цій групі як мінімум другим. Зараз же буде набагато складніше, адже треба грати максимально організовано, а тренеру доведеться ставити гру з тими футболістами, які є. Тих, хто прийшов, того ж таки Зубкова, треба приводити до спільного знаменника.

Треба, щоб Траоре швидше відновився, адже потрібен нападник, який забиватиме. Так, росте і прогресує Мудрик, є інші хороші хлопці, той самий Бондаренко. Думаю, що ця Ліга чемпіонів може дати поштовх новому “Шахтарю”, який створюється зараз, за нинішніх обставин“, – сказав В’ячеслав Грозний в коментарі FootBoom.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *