Ігор Йовічевіч прокоментував жеребкування ЛЧ для Шахтаря

Ігор Йовічевіч поділився емоціями від жеребкування Ліги чемпіонів. Нагадаємо, Шахтар зіграє з Реалом, Лейпцигом та Селтіком.

Все моє життя пов’язане з «Реал» Мадрид, напевно, Бог захотів, щоб я знову відчув «Сантьяго Бернабеу», це був мій дім протягом кількох років. Багато моїх знайомих надалі там працюють, наприклад, Еміліо Бутрагеньо, Рауль. Буду радий знову їх побачити.

Реал» – це гранд, найкращий клуб світу, всі хочуть грати з ним. Грати на такому стадіоні – це велика спортивна пригода.

РБ Лейпциг» та «Селтік» – це зовсім інший профіль за стилем. Шукатимемо наш шанс, звичайно, могло бути набагато гірше, могло бути і краще. Ітимемо від матчу до матчу, потрібно покращувати нашу форму, щоб бути конкурентоспроможними на рівні Ліги чемпіонів, щоб гідно представляти Україну.

Я працюю у великому клубі, всі фахівці, які працюють тут, роблять мою роботу легшою. Ми розуміємо, які фактори нас оточують, але «Шахтар», як і раніше, має високий статус у європейському футболі. Потенціал у нас дуже великий, а зараз Ліга чемпіонів – це великий виклик.

Починати хотів би з «РБ Лейпциг». Наразі зіграємо ще два матчі в УПЛ, наберемо тонус. Ми хочемо починати із матчу, де фаворита не буде“, – сказав Ігор Йовічевіч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *