“Ми контролювали гру, у Динамо не було шансів забити”: Рогер Шмідрт – про перемогу Бенфіки

Головний тренер лісабонської “Бенфіки” Рогер Шмідт прокоментував перемогу своєї команди над київським “Динамо” (3:0) у матчі-відповіді плей-офф раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. Нагадаємо, за сумою двох зустрічей (2:0, 3:0) португальський клуб вийшов у груповий етап Ліги чемпіонів.

Я радий не тільки тому, що ми вийшли в груповий етап Ліги чемпіонів, але й тому, як ми сьогодні грали. Ми показали себе гарною командою, і заслужили грати в груповому етапі Лізі чемпіонів. Мотивація наших футболістів була найвищою, і вони досягли того, чого так прагнули.

Кваліфікаційні раунди ніколи не бувають легкими. Це як фінал, але вже в початку сезону. Але наші футболісти показали, що можуть справлятися з тиском. Мені сподобалося, як ми контролювали сьогодні гру. Особливо — у другому таймі. Це було дуже добре. Тепер із нетерпінням і ще більшою впевненістю в собі чекаємо матчів групового етапу.

Це був чудовий вечір для нас! Наша команда була сьогодні просто фантастичною! “Бенфіці” вдається грати в технічний, тактичний футбол, у нас у складі футболісти з відмінними індивідуальними якостями. Нам вдавалося забивати голи, створювати моменти, ми граємо в футбол, але нам також вдається добре оборонятися. Ми не дали “Динамо” жодних шансів забити м’яч у наші ворота“, – сказав Шмідт на післяматчевій прес-конференції.

Фото: сайт Бенфіки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *