Бенфіка – Динамо: слова Рогера Шмідта перед матчем

Рогер Шмідт

Головний тренер «Бенфіки» Рогер Шмідт дав прес-конференцію напередодні матчу-відповіді проти «Динамо» у плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів.

— «Бенфіка» дуже близька до виходу до групової стадії Ліги чемпіонів. Що треба зробити для останнього кроку?

— Треба грати на найвищому рівні з перших хвилин матчу. Ми знаємо, що «Динамо» це хороша, небезпечна команда, яка зробить все, щоб повернутися у боротьбу за груповий етап. У нас є перевага завдяки фактору гри на власному полі, тому ми повинні продемонструвати своє бажання потрапити у наступний етап.

— Чого чекаєте від суперника?

— В першому матчі ми грали проти дуже хорошої команди, яка доставила нам чимало клопоту в обороні. Завтра вони адаптують свою тактику відштовхуючись від результату першого матчу, тому дуже важливо не втрачати концентрацію з перших секунд.

— Чи будуть зміни у стартовому складі, враховуючи перевагу в два м’ячі?

— Ще нічого не вирішено. Не час змінювати стартовий склад тільки тому, що ми маємо перевагу. Я не хочу називати стартовий склад, але зіграють найкращі. Звісно, ми розраховуємо на всіх гравців у найближчі тижні та місяці, але було б добре, якби на полі були вже зіграні між собою футболісти. Нам потрібен найкращий склад на полі та хороші гравці на лаві запасних.

— Наскільки вплинуло на стан команди те, що останній матч у чемпіонаті був перенесений?

— Ми зіграли 3 виїзних гри за 8 днів, довгі перельоти. Відновлювати гравців у цей період було непросто, тепер у нас була змога спокійно відпочити та підготуватися до наступної гри,сказав Рогер Шмідт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *