Бенфіка – Динамо: прогноз букмекерів і де дивитися матч-відповідь Ліги чемпіонів

Бенфіка - Динамо

У вівторок, 23 серпня, в рамках раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів відбудеться матч-відповідь київського “Динамо” проти “Бенфіки”.

Гра пройде в Португалії на стадіоні “Ештадіу да Луж”. Обслужить зустріч французький рефері Клеман Тюрпен.

Перший матч команди зіграли тиждень тому в польському місті Лодзь на стадіоні ЛКС імені Владислава Крола, де “Динамо” вимушено грає свої домашні ігри Ліги чемпіонів. Поєдинок завершився перемогою “Бенфіки” з рахунком 2:0.

Бенфіка – Динамо: трансляція матчу

Офіційним транслятором Ліги чемпіонів, Ліги Європи та Ліги конференцій в Україні є MEGOGO. Саме на цій платформі і відбудеться показ матчу “Бенфіка” – “Динамо” 23 серпня.

Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

Бенфіка – Динамо: прогноз на матч

Букмекери вважають киян аутсайдерами майбутнього протистояння, особливо після фіаско в першій грі. Коефіцієнт на перемогу “Динамо” у виїзній грі проти португальського клубу становить 8,70, на нічию – 5,10, а на “Бенфіку” – 1,34.

Більш того, букмекери не особливо вірять в те, що “Динамо” вдасться забити хоча б один м’яч у ворота “Бенфіки” – коефіцієнт на таку подію 1.84. При цьому котирування на те, що ворота киян не залишаться в цьому матчі “сухими” – всього 1.08.

Найбільш же очікуваним результатом основного часу матчу “Бенфіка” – “Динамо”, виходячи з поточних котирувань, є перемога португальської команди з рахунком 2:0. Коефіцієнт на такий результат становить зараз 6.50.

Що ж стосується загального підсумку двоматчевого протистояння “Динамо” і “Бенфіки”, то ставки на те, що в наступний раунд кваліфікації Ліги чемпіонів вийде португальська команда, взагалі не приймаються, а коефіцієнт на підсумковий успіх “Динамо” – 30.00.

Нагадаємо, переможець пари “Бенфіка” – “Динамо” відправиться в груповий етап Ліги чемпіонів, а команда, що програла виступить на груповому етапі Ліги Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *