Переможець ЛЧ виявився сильнішим: огляд матчу Реал – Айнтрахт (Відео)

Реал - Айнтрахт

У Гельскінкі Реал та Айнтрахт розіграли між собою Суперкубок УЄФА.

Реал – Айнтрахт – 2:0

Голи: Алаба (27), Бензема (65)

Повний матч дивіться на МЕГОГО

Реал: Куртуа — Карвахаль (Рюдігер, 85), Мілітао, Алаба, Менді — Модрич (Родріго, 66), Каземіро, Кроос (Чуамені, 85) — Вальверде (Камавінга, 75), Бензема, Вінісіус (Себалйьос, 85).

Айнтрахт: Трапп — Туре (Аларіо, 69), Тута, Н’Діка — Кнауфф, Соу, Роде (Гьотце, 58), Ленц — Камада, Борре, Ліндстрьом (Муані, 58).

Вершкові забили по голу у кожному з таймів. У першій половині гри Давид Алаба замкнув передачу Каземіро. Остаточний рахунок встановив Карім Бензема, який пробив центром воріт після пасу Вінісіуса.

Гол для француза став 324 за Реал. Бензема обійшов Рауля у списку найкращих бомбардирів клубу, і посідає в ньому друге місце після Кріштіану Роналду.

Український воротар Андрій Лунін був у заявці мадридців на матч, проте на поле не вийшов. Зазначимо, що основний голкіпер Тібо Куртуа кілька разів врятував Бланкос, у тому числі після виходу форварда Айнтрахта віч-на-віч у першому таймі.

Мадридці вп’яте здобули Суперкубок УЄФА. Востаннє вони ставали володарями цього трофею у 2017 році, обігравши Манчестер Юнайтед із рахунком 2:1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *