Гол + пас від Циганкова в екстра-таймі дарує Динамо прохід в наступну стадію ЛЧ

Штурм - Динамо

Київське Динамо сьогодні зіграло матч-відповідь проти австрійського Штурму в третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів.

Штурм – Динамо – 1:2

Голи: Хойлунн (27) – Вівчаренко (97) Циганков (112)

Штурм: Зібенхандль, Данте (Шнегг, 103), Вютрих, Аффенгрубер, Газібегович, Станкович (Фусейні, 103), Прасс, Хірлендер (Демаку, 103), Хорват (Ланг, 84), Хейлунн (Любич, 75), Саркарія.

Динамо: Бущан, Дубінчак (Вівчаренко, 71), Сирота, Забарний, Кендзьора (Караваєв, 71), Сидорчук, Шепелєв (Гармаш, 82; Андрієвський, 99), Шапаренко, Буяльський, Циганков, Бєсєдін (Ванат, 75).

Цей матч нагадав приємне дежавю з попереднім матчем проти Фенербахче. Перемога з таким же рахунком в екстра-таймі, видалення у складі суперників і прохід далі, але починалось не все так радісно.

Штурм добре почав гру і на 27-й хвилині зусиллями свого таланту Расмуса Хойлунна вийшов вперед і втримав перемогу в основний час.

В першому екстра-таймі все змінилось з ніг на голову. Спочатку Вівчаренко після чудового пасу від Циганкова зрівняв рахунок. За декілька секунд до кінця першої 15-и хвилинки господарі залишились в меншості, а згодом Циганков поставив крапку в грі.

За вихід в групу “біло-сині” зіграють з Бенфікою Романа Яремчука, яка за два матчі розбила данський Мідтьюлланд (7:2).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *