Штурм – Динамо: які канали покажуть матч-відповідь кваліфікації Ліги чемпіонів

Штурм Динамо

У вівторок, 9 серпня, київське “Динамо” зіграє поєдинок у відповідь проти австрійського “Штурму” в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА.

Гра пройде на стадіоні “Меркур-Арена” в місті Грац (Австрія). Обслужить зустріч словенський рефері Іван Кружляк.

У першому поєдинку проти “Штурму” підопічним Мірчі Луческу вдалося здобути перемогу з мінімальною перевагою. Єдиний і переможний гол у тій зустрічі записав собі в актив Олександр Караваєв.

Для “Динамо” цього сезону це буде вже четвертий матч у Лізі чемпіонів. При тому, що у всіх інших турнірах офіційних матчів – нуль. Команда не тільки виконує турнірне завдання на міжнародній арені, але й набуває ігрового тонусу. Поки що успішно.

“Штурм” можна було перемагати в першому матчі з більшим рахунком, але ж, поклавши руку на серце, треба визнати, що можна було розгнівати долю й зазнати невдачі. Це якби австрійці реалізували один з трьох своїх моментів на старті зустрічі. Тож найкращий рецепт – просто абстрагуватися від результату першого матчу, розпочавши все з чистого аркуша.

Штурм – Динамо: де дивитися матч

Протистояння київського і австрійського клубів транслюватимуть на каналі Setanta Sports та OTT-сервісі setantasports.com. Початок матчу – о 21:30 за київським часом.

Також цю гру з 15-хвилинним запізненням покаже телеканал “2+2”.

Нагадаємо, “Динамо” зуміло вибити “Фенербахче” у другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів. Перший матч “біло-сині” грали в Польщі і зіграли внічию 0:0. У повторній грі в Стамбулі, незважаючи на статус андердога, киянам вдалося здобути потрібний результат. В основний час гра завершилася з рахунком 1:1 і результат протистояння вирішився в екстра-таймі. Переможний гол “Динамо” забив Олександр Караваєв.

Додамо, що переможець двоматчевого протистояння “Динамо” – “Штурм” вийде в раунд плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів, де за путівку в груповий етап битиметься з переможцем дуелі “Бенфіка” (Португалія) – “Мітьюлланд” (Данія). Команда, що програла, в свою чергу, потрапить в груповий етап Ліги Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *