Фенербахче – Динамо: слова Мірчі Луческу після матчу

Наставник київського Динамо Мірча Луческу поділився своїми думками від перемоги своїх підопічних над турецьким Фенербахче. Варто зазначити, що румунський спеціаліст не прийшов на пресконференцію через поведінку фанів “канарок”.

Я вас питаю, ви знову порахували, скільки разів ми порушили правила? Все було в рамках нашого плану, все вдалось, і ми перемогли. Але ми не очікували таких скандувань від вболівальників. Мені шкода», – сказав Мірча Луческу турецькому телебаченню.

Після голу Буяльського вболівальники Фенербахче співали пісню на підтримку президента Росії володимира путіна. Через це Луческу не прийшов на пресконференцію.

В бесіді для офіційного сайту Динамо тренер розповів вже більше про сам поєдинок.

Ми зібрали багато інформації і дуже добре підготувалися до цієї гри протягом останніх п“яти днів. Хлопці віддали всі сили на полі. Ми дуже добре організували наш захист, особливо у першому таймі, оскільки знали, що Фенербахче розпочне поєдинок дуже агресивно і пресингуватиме нашу команду.

Ми досягли успіху в тому, щоб з цим впоратися, і в другому таймі, як і обговорювали заздалегідь, хотіли вирівняти гру та перемогти.

Це був дуже хороший матч між двома сильними командами. Я дуже радий, що моя команда змогла підтримати хороший фізичний рівень до кінця матчу. Вважаю, ми заслужили перемогу у цьому кваліфікаційному раунді.

Вилучення у Фенербахче? Юксек багато помилявся. Крім того, гра була досить жорсткою, яка потребувала фізичної витривалості: багато довгих передач. Словом, на полі була велика битва“, – зізнався Мірча Луческу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *