Голи від Буяльського та Караваєва і сейви Бущана дозволили Динамо пройти Фенербахче

В Стамбулі на стадіоні “Шукрю Сарачоглу” віце-чемпіон Туреччини Фенербахче в рамках кваліфікації Ліги чемпіонів приймав гранда українського футболу київське Динамо.

Фенербахче – Динамо – 1:2

Гол: Саллаї (89) – Буяльський (57), Караваєв (114)

Фенербахче: Байиндир, Кадиоглу, Тіссеран (Лінкольн, 85), Солої, Осаї-Семюел, Кахведжи (Мор, 46; Брума, 77), Юкчек, Вілліан, Россі, Валенсія (Дурсун, 77), Кінг (Крешпу, 63).

Динамо: Бущан, Дубінчак, Попов, Забарний, Кендзьора, Шапаренко, Сидорчук, Буяльський (Гармаш, 67), Вербич (Ванат, 38), Циганков, Бесєдін (Шепелєв, 67).

Перша гра завершилась без голів. На своєму полі однозначним фаворитом були турки, що і довели впевненою грою в першому таймі, але окрім контроля м’яча у них надзвичайно небезпечних моментів і не було.

Надія для Динамо з’явилась на 54-й хвилині, тоді господарі лишились в меншості. Юкчек був видалений за фол на Буяльському. Ще через декілька хвилин той же Віталій Буяльський вивів український клуб вперед.

Через декілька хвилин “канарки” отримали право на пенальті, але Еннер Валенсія не зумів переграти Георгія Бущана. Проте, за одну хвилину до кінця основного часу Аттіла Салаї таки зрівняв рахунок в грі.

Вирішальним в додатковий час став гол Олександра Караваєва. Варто сказати, що він вийшов на заміну, а в сезоні 2016/2017 грав за Фенербахче. Особливо радісно від цього було ще й тому, що фанати турецького клубу почали кричати “владімір путін”. Але тепер вона це зможуть кричати максимум у Лізі Європи.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *