Голкіпер Фенербахче: Проти Динамо ми будемо грати на перемогу

Основний голкіпер турецького Фенербахче Алтай Байиндир поділився очікуваннями від матчу №2 з київським Динамо в рамках кваліфікації Ліги чемпіонів.

“Завтра ми зіграємо дуже важливий матч. Добре працюємо перед ним. Намагаємося робити на полі те, що каже наш тренер. Ми хочемо продовжити свій шлях у ЛЧ із хорошим результатом, застосувавши все, над чим ми працювали на тренуваннях, завтра у матчі.

Перший матч у Польщі закінчився з рахунком 0:0. Думаю, ми були ближчі до перемоги. Якби ми перетворили свої моменти на голи, завтра могли б грати з великою перевагою. Ми хочемо залишитись у ЛЧ. Багато працюємо для цього.

Наш тренер старається. Якщо покажемо нашу роботу на полі, думаю, завтра ми матимемо хороший результат. Ми зробимо все можливе, щоб перемогти завтра. Це наш перший домашній матч у сезоні. Наші фани і ми схвильовані, боротимемося, використовуючи їхню енергію якнайкраще.

Крім хорошої гри, звичайно, у футболі має бути везіння, м’яч має йти у ворота. Ми збираємося вийти зібраними та грати на перемогу завтра. Наш тренер – ім’я світового класу. Він намагається по-батьківському передати нам свій власний досвід“, – сказав Алтай Байиндир.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *