Йожеф Сабо: В Динамо немає атаки, Бесєдін зараз ніякий

Екс-тренер київського Динамо та збірної України Йожеф Сабо поділився очікуваннями від гри Фенербахче – Динамо.

“У принципі, ситуація не така вже й безнадійна, «Динамо» багато й довго готувалося. Війна війною, але команда була зібрана, зіграно багато товариських ігор. Так, це не ті матчі, де потрібно здобувати очки, водночас це краще, ніж зовсім нічого. Але водночас відчувається, що чогось немає.

А немає в Динамо атаки. Немає центрального нападника, який би рухався по ширині, назад і таке інше. Забивати реально немає кому. Бесєдін – ну ніякий зараз, Циганков зараз слабенький, далекий від своїх найкращих показників.

Тому наш, по суті, єдиний шанс – зберегти рівновагу до кінця ігрового часу та дотягнути до лотереї із серії пенальті, де спробувати витягти щасливий білет. Думаю, що саме так гратиме Луческу. Так, є ймовірність упіймати турків на контратаці, але вона дуже мала, тому що будемо відвертими – Фенербахче і, власне, Жезушу перемога зараз потрібна більше, ніж Динамо, – сказав Йожеф Сабо.

Нагадаємо, матч-відповідь пройде завтра, 27 липня, в Стамбулі на стадіоні “Шюкрю Сарачіоглу”.

One thought on “Йожеф Сабо: В Динамо немає атаки, Бесєдін зараз ніякий

  1. Сабо прав на 100 процентов….Беседин уже не тянет, Он волевой, но скорость и техника уже не позволяют не только замыкать, но и успевать на фланговые прострелы. А Луческу боится рискнуть выпускать форварда из молодежи. Но рано или поздно это придется делать.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *