Гравець Ворскли: Всі були в шоці від голу Челядіна

Голкіпер «Ворскли» Дмитро Різник розказав про перемогу над АІК (3:2) у кваліфікації Ліги конференцій.

— Завдання буле чітким і зрозумілим – ми мали битися один за одного. Розуміли, що в такі важкі часи для країни ми маємо прагнути виграти, щоб принести позитивні емоції українцям. До речі, на трибунах стадіону у Швеції були наші вболівальники. Ми їх чули, відчували, тому їм також подяка за підтримку.

— В який момент відчули, що можете виграти?

— З перших хвилин. Тим паче, що ми повели в рахунку вже на четвертій хвилині гри. Протягом усього матчу відчували, що можемо виграти, та не боялися суперника. Завдяки командній грі та самовіддачі нам вдалося вирвати перемогу.

— АІК зіграв слабше, ніж ви очікували?

— Не сказав би. У шведів потужна команда. Ми її вивчали. Думаю, що великих сюрпризів ми від них не побачили. Суперник діяв так, як ми й очікували.

— Переможний гол – шедевр від Челядіна?

— Думаю, так. Всі були в шоці від його такого пострілу. Дуже добре, що в такий відповідальний момент він взяв ініціативу на себе і збив такий красивий гол.

Хоча рахунок першої гри на нашу користь, все ж таки ми не забуваємо, що і другу гру граємо на полі суперника. Не можу сказати, хто фаворит. Тому матч-відповідь буде навіть важчим, тому що супернику нема чого втрачати. Наше головне завдання – за підсумками двох матів пройти далі, — сказав Різник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *