Владислав Ващук: Фенербахче – сильний клуб, у складі якого зібрані досвідчені виконавці

Екс-захисник Динамо Владислав Ващук поділився своїми думками від матчу киян проти Фенербахче.

– Якої ти думки про «Фенербахче»?

– Всім відомо, що це гранд турецького чемпіонату. «Фенербахче» – сильний клуб, у складі якого зібрані досвідчені виконавці. Турецькі гравці здебільшого дуже технічні. З ними слід бути дуже уважними. Що я помітив – часто турецькі клуби, коли програють – часто здаються на милість переможцю. Дуже важливо «Динамо» повести в рахунку, тоді буде простіше впоратися із суперником.

– А як тобі атмосфера, що панує на турецьких стадіонах?

– Після довгого часу вже все не згадаю, але нічого великого там немає. Звісно, ​​місцеві фанати завжди підтримують своїх кумирів, але й дістається чимало при програші

– Багато українських уболівальників сподіваються на досвід Мірчі Луческу у майбутній Лізі чемпіонів. Але й у «Фенербахче» досвідчений фахівець. Жорже Жезушу 67 років і він тренував «Брагу», «Бенфіку», «Спортинг» та бразильський «Фламенго».

– Для мене Луческу був тренером у донецькому «Шахтарі». Я не бачу його тренером у «Динамо». У Києві він чужий. Щодо Жезуша, то він багато всім довів. Ми бачили його рік тому у Києві, коли він приїжджав із «Бенфікою» до столиці України. Той матч «Динамо» – «Бенфіка» завершився внічию – 0:0.

– Чи правильно всі кажуть, що все вирішать гравці, а не наставники команд?

– Головні тренери лише готують футболістів. А вже гравці на футбольному полі намагаються все виконати, – сказав Владислав Ващук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *