Динамо – Фенербахче: який канал покаже матч кваліфікації Ліги чемпіонів

У середу, 20 липня, київське Динамо зіграє перший матч другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА проти турецького Фенербахче.

Гра пройде в польському місті Лодзь на стадіоні ЛКС імені Владислава Крола. Обслужить поєдинок 33-річний арбітр Гленн Нюберг зі Швеції, асистенти на лінії – Махбод Беїджі і Андреас Седерквіст, четвертий арбітр – Адам Ладебек.

Для київського гранда ця зустріч стане першим офіційним матчем з моменту початку повномасштабної війни в Україні. Свій останній офіційний матч Динамо грало ще 12 грудня 2021 року в рамках чемпіонату України проти луганської Зорі. З того моменту підопічні Мірчі Луческу грали тільки товариські матчі. У цьому плані у Фенербахче є велика перевага над Динамо, оскільки турецький клуб знаходиться в кращому ігровому тонусі.

На боці Динамо в протистоянні з Фенербахче статистика особистих зустрічей. Клуби перетиналися в рамках Ліги чемпіонів двічі і “біло-сині” не програли стамбульському гранду жодного матчу.

Перший раз команди перетнулися в сезоні 2006/07. Тоді Динамо вибило стамбульський клуб з третього раунду відбору ЛЧ. Перший матч у Києві “біло-сині” виграли з рахунком 3:1, а гра у відповідь у Стамбулі завершилася внічию – 2:2.

Вдруге Фенербахче і Динамо перетиналися на стадії групового етапу Ліги чемпіонів у сезоні 2008/2009. Гра на полі Фенербахче завершилася внічию 0:0, а в столиці України київський гранд виграв з рахунком 1:0.

Динамо – Фенербахче: де дивитися матч

У прямому ефірі поєдинок покаже телеканал Setanta Sports.

Початок гри о 21:00 за київським часом.

Динамо – Фенербахче: перед матчем

Переможець протистояння вийде в третій кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів, де зіграє проти австрійського Штурму.

Команда, що програла, потрапить до третього відбіркового раунду Ліги Європи, де зустрінеться з Словацко (Чехія).

Гра-відповідь пройде 27 липня в Стамбулі на клубному стадіоні Фенербахче – “Шюкрю Сараджоглу”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *