Ігор Суркіс розповів скільки людей прийде підтримати Динамо проти Фенербахче

Президент «Динамо» Ігор Суркіс поділився думками про домашній матч з «Фенербахче» в ЛЧ, який пройде в польській Лодзі.

– Буде аншлаг на матчі в Польщі? Як проходить продаж квитків?

– Як мені здається, квитки продаються не так гарно, як би хотілося. Але, думаю, тисяч 12-14 на стадіоні буде (арена розрахована на 18 тисяч місць – прим.). В основному будуть наші українські вболівальники, які вимушено переїхали в Польщу. Я сподіваюся на велику підтримку. Ми грали в Антверпені, була дуже гарна підтримка. Були ультрас «Антверпена», то наші вболівальники перекрикували їх.

– Ви казали, що якщо когось і продавати, то лише після виходу в ЛЧ. Щось змінилося? Маєте на столі якісь пропозиції?

– Дивіться, я казав, що не розпродаю команду. Це страшенна війна проти нашого українського народу, варвари, які затіяли – мені навпаки додає оптимізму, щоб зберегти склад, який би порадував українських вболівальників. Я цього дуже хочу. Футболісти виходять на поле і будуть робити все можливе, щоб порадувати наших вболівальників. Так, як це робила наша збірна. Тільки незрозумілі обставини не дали їй можливості потрапити на ЧС.

Ось це моя думка. Думаю, всі футболісти – і молоді, і ті, хто має великий досвід, Сидорчук, Буяльський, Кендзьора, Вербич – вони розуміють, що нашим вболівальникам потрібна віддушина. Тому вони битимуться на полі. Сподіваюся, все буде добре, – сказав Суркіс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *