Мірча Луческу: Я хотів би грати матчі Ліги чемпіонів у одному місці

Головний тренер Динамо Мірча Луческу підбив підсумки передсезонних зборів команди напередодні першого матчу кваліфікації Ліги чемпіонів проти турецького Фенербахче.

Учора кияни провели заключний спаринг перед стартом у найпрестижнішому єврокубковому турнірі. Наставник динамівців Мірча Луческу вважає, що товариські матчі мали не лише спортивну мету, а й несли важливу соціальну місію.

Гравці у якомусь сенсі виконали свій громадянський обов’язок, щоб згуртувати українців, які залишили свої будинки, свою країну. Хоч би де я був, вони завжди збиралися навколо нашої команди у великій кількості.

Цими матчами футболісти постійно намагаються нагадати людям, що в їхній країні справи не мають значення і що в Україні творяться якісь неймовірні звірства, які слід зупинити.

Все відбувалося за досить складних умов, адже нам доводилося подорожувати містами майже безперервно. Я хотів би грати матчі Ліги чемпіонів у одному місці. Подорожі – це завжди красиво, але водночас важко“, – сказав Луческу в інтерв’ю румунському виданню Arges-sport.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *