Офіційно: Фенербахче придбав нападника збірної Норвегії

Віце-чемпіон Туреччини стамбульский Фенербахче, який буде суперником київського Динамо у кваліфікації Ліги чемпіонів, підсилився нападником збірної Норвегії Джошуа Кінгом.

Про це повідомляє клубний сайт “канарок”. Контракт гравця розрахований на два роки. Фінансові умови не розголошуються. Останнім клубом 30-річного футболіста був англійський Уотфорд.

За клуб він зіграв 32 гри і забив 5 голів. Загалом в Англії він грає з 2008 року, коли в 16-річному віці перебрався до академії Манчестер Юнайтед. З “дияволами” він пробув на контракті до 2012 року, але за першу команду так і не зіграв. Здавався в оренду в Престон, Боруссію М, Халл та Блекберн.

Потім виступав за той таки Блекберн, Борнмут та Евертон. З 2012 року викликається в збірну Норвегії. Загалом забив 17 голів у 58 поєдинках.

Також новачком Фенербахче став 19-річний Тіаго Чукур, який також належав Уотфорду, але останній рік провів в оренді у складі Донкастера. Чукур провів 26 матчів за команду і забив 1 гол при 1 гольовій передачі. Договір з ним заключений на чотири роки.

Матчі проти Динамо відбудуться 20 та 27 липня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *