Чергова зірка для суперника Динамо: Фенербахче націлився на хавбека ПСЖ

Майбутній суперник київського Динамо у кваліфікації Ліги чемпіонів стамбульський Фенербахче активно працює на трансферному ринку перед початком сезону.

Головний тренер команди Жорже Жезуш зацікавлений у послугах досвідченого португальського півзахисника із ПСЖ Даніло Перейру. Про це повідомляє авторитетне видання Record.

Контракт португальця з паризьким клубом діє до червня 2025 року. Transfermarkt оцінює Данилу Перейру у 14 мільйонів євро.

Раніше Фенербахче посилився ще одним португальським півзахисником Брумою, а також бразильським хавбеком Лінкольном Енріке. Минулого сезону у складі ПСЖ футболіст провів 37 матчів у всіх турнірах і забив п’ять голів.

30-річний Данило раніше виступав за грецький Аріс, італійську Парму, нідерландську Роду, португальські Порту та Марітіму. За збірну Португалії хавбек зіграв 61 матч і забив два м’ячі.

Нагадаємо, матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між Фенербахче та Динамо відбудуться 20 та 27 липня. “Біло-сині” домашній матч проведуть в Польщі, оскільки через військове вторгнення з боку росії УЄФА не дозволяє в Україні проводити міжнародні матчі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *