Ліверпуль – Реал Мадрид: прогноз букмекерів та де дивитися фінал Ліги чемпіонів

У суботу, 28 травня, в Парижі пройде фінал Ліги чемпіонів, в якому зійдуться “Ліверпуль” і мадридський “Реал”.

Головну подію клубного футболу цього року прийме стадіон “Стад-де-франс”. Головним арбітром зустрічі призначений француз Клеман Тюрпен.

“Ліверпуль” сповнений рішучості взяти реванш у мадридського клубу за поразку в київському фіналі Ліги чемпіонів в 2018 році. “Реал”, у свою чергу, під керівництвом Карло Анчелотті йде за 14! титулом ЛЧ у своїй історії. “Вершкові” є абсолютним рекордсменом за цим показником і рівних їм немає. У того ж “Ліверпуля”, який досить часто брав Лігу чемпіонів – всього 6 перемог.

На боці “Ліверпуля” пристрасть, неймовірний характер, сила. Команда Клоппа виграла вже два кубкових турніри в цьому сезоні – Кубок Англії і Кубок ліги. Вони близькі були до перемоги в АПЛ, не вистачило лише пари очок. “Ліверпуль” – це злагоджений механізм, “машина Клоппа”.

У “Реала” – колосальний досвід і своя особлива магія, яку вони демонстрували проти ПСЖ, “Челсі” і “Манчестер Сіті”. У “Реала” є геній Лука Модріч в центрі поля, одна передача якого може перевернути хід гри (привіт фанатам “Чеслі”). У “Реала” є Карім Бензема, який йде за “Золотим м’ячем” і рекордом Роналду за забитими голами в ЛЧ за один сезон.

Цей поєдинок буде захоплюючим, немає ніяких сумнівів. І хто б у підсумку не переміг, фінал Ліги чемпіонів – це завжди велике свято, свято футболу.

Ліверпуль – Реал Мадрид: де дивитися фінал Ліги чемпіонів

На території України фінальний поєдинок Ліги чемпіонів у прямому ефірі транслюватимуть відеосервіси MEGOGO і Volia TV.

Стартовий свисток прозвучить о 22:00 за київським часом.

Ліверпуль – Реал: прогноз букмекерів на фінал Ліги чемпіонів

На перемогу “червоних” в цьому поєдинку можна поставити з коефіцієнтом 2.11, в той час як тріумф “Реала” оцінюють в 3.60.

На нічию в основний час можна поставити з коефіцієнтом 3,70.

Експерти також припускають, що “Ліверпуль” переможе з рахунком 2:1. Цей результат оцінили в 8,70. На перемогу “червоних” з мінімальним рахунком встановили коефіцієнт в 8,90, а з рахунком 2:0 – в 10,50.

На тріумф “вершкових” з рахунком 1:0 приймають ставки з коефіцієнтом 12,00, з рахунком 2:0 – 18,50, а з рахунком 2:1 – 11,50.

На цей матч не можна давати прогноз тільки в раціональній площині: у “Реала” є своя магія, за рахунок якої іспанці можуть перевернути будь-яку гру. ПСЖ, “Челсі” і “Манчестер Сіті” в цьому вже переконалися. Чи побачимо ми цю магію “Королівського клубу” у фіналі? Відповідь дізнаємося вже зовсім скоро.

Нагадаємо, раніше відбулися фінали Ліги Європи та Ліги конференцій. Володарем трофею ЛЄ став німецький “Айнтрахт” – франкфуртці в серії пенальті здолали шотландський “Рейнджерс”. А перший в історії розіграш ЛК виграла італійська “Рома” під керівництвом португальського тренера Жозе Моурінью.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *