Рома та Феєнорд визначили переможця Ліги конференцій

Сьогодні, 25 травня, відбувся перший фінал Ліги конференцій. В ньому зійшлись представник Серії А Рома та один з найтитулованіших клубів Нідерландів Феєнорд з Роттердаму.

Рома – Феєнорд – 1:0

Голи: Дзаніоло (32)

Матч проходив в столиці Албанії, Тірані. Стадіон – Національ Арена. Перший тайм проходив рівно, допоки молодий 22-річний Ніколо Дзаніоло не забив гол. Він вийшов досить курйозним, але футболіст після не досить вдалої обробки м’ячв все ж переправив круглого до сітки.

Другий тайм був за нідерландцями. Особливо перші п’ять хвилин, коли вони влучили в каркас воріт. Надалі їх перевага росла, а “джалоросі” шукали нагод в контратаках.

У підсумку фінальний свисток зафікусвав перевагу Феє по ударам, кутовим, володінні м’ячем, але колектив Арне Слота так і не зміг зрівняти рахунок. Таким чином, Рома стала першим чемпіоном в історії Ліги конференцій.

Варто зазначити, що “вовки” були без трофеїв з 2008 року, коли виграли Кубок Італії.  Жозе Моурінью став першим тренером в історії, який перемагав в Лізі чемпіонів, Лізі Європи і Лізі конференцій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *