Олександр Зінченко: Реал знає як грати на цьому етапі змагань

Український гравець Ман Сіті Олександр Зінченко поділився враженнями від матчу з «Реалом» (4:3).

“На цьому етапі змагань не можна розслабитись навіть на хвилину, особливо проти Реала. Можна контролювати гру, але раптом у них з’явиться момент, і вони заб’ють. У них якісні гравці у кожній лінії, тому ми повинні бути готові. Ми пропустили три голи, треба проаналізувати, що ми зробили не так, можливо, треба щось змінити.

Я не знаю, але тренер скаже нам, що потрібно зробити. Ми повинні бути задоволені цим результатом, тому що це все ж перевага, але ще не все зроблено.

На попередньому етапі вони грали проти «Челсі», і до кінця ніхто не знав, хто пройде. Іноді футбол може бути болючим, тому що здається, що ти контролюєш гру, а потім в одну мить пропускаєш і вилітаєш.

Потрібно бути зосередженим протягом ще 90 хвилин. Ви можете подивитись на їхню поведінку, їх характер. Вони знають, як грати на цьому етапі змагань. Вони мають великий досвід у минулому. У нас також є певний досвід, і я думаю, що наступний тиждень буде дуже цікавим.

Думаю, що всім, хто дивився цю гру, сподобалося, тому що було багато голів. Але це лише перша гра, а наступного тижня нас чекає інший матч“, – сказав Зінченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *