Карім Бензема прокоментував перемогу Реала над ПСЖ в Лізі чемпіонів

34-річний французький форвард мадридського «Реала» Карім Бензема підбив підсумки зустрічі у відповідь з «Парі-Сен Жермен» (3:2 заг.) в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в якій йому вдалося оформити хет-трик.

«Підтримка уболівальників виявилася для нас ключовою. Це була дуже важка гра, але ми боролися до кінця і заслужили на перемогу. Так, ми програли перший матч, вони повели з рахунком 1:0, але наші фанати змусили нас викластися.

Після першої гри нам пощастило, що ми поїхали звідти, програвши з мінімальним рахунком. Але ми знали, що у Мадриді все буде по-іншому. Ми тиснули, пропустили гол, але були впевнені, що у нас будуть шанси.

Мій перший забитий м’яч? Це не помилка Доннарумми. Це тиск із боку всієї нашої команди. Воротареві слід зіграти простіше і винести м’яч, ось так просто.

План на гру? Ми знали, що «ПСЖ» — це та команда, при тиску на яку вони не панікуватимуть, але для них все стає складніше. Коли ви відбираєте у них м’яч, постійно пресингуєте, то тріо, що атакує, залишається буквально відрізаним. Це проблема всіх команд, котрі хочуть розігрувати м’яч ззаду. Коли вони тиснуть, це створює їм проблеми», — наводить слова Бензема прес-служба УЄФА на офіційному сайті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *