“Из черной формы Шериф не получился”: реакция фанатов Динамо Киев на матч против Бенфики в ЛЧ

В среду, 8 декабря, “Динамо” сыграло свой заключительный поединок в еврокубках сезона 2021/2022. В рамках 6-го тура группового этапа Лиги чемпионов киевляне проиграли в гостях лиссабонской “Бенфике”. Игра завершилась со счетом 2:0.

Сезон выдался провальным для “бело-синих”. Подопечные Луческу заняли последнее место в своей группе, где их соперниками были “Бавария”, “Барселона” и “Бенфика”, набрав всего один балл.

Болельщики киевского гранда негативно восприняли в целом игру “Динамо”, но нашлись и положительные аспекты. В основном фанаты “Динамо” считают, что футболисты киевского клуба получают слишком высокие зарплаты, некоторые считают виновным во всех неудачах Мирчу Луческу, кто-то сетует на Суркисов. Мнения разделились, но в основной массе болельщики все же поддерживают “Динамо” Киев и верят в успех в следующих играх и сезонах.

Комментарии болельщиков взяты из официального Фейсбука Динамо Киев и приведены в оригинале:

Serg Kharkov: “Це наш рівень на сьогодні…Коли не забивати в порожні…й давати на порожні супернику…Знова можна констатувати…Що в ДК наразі два гравця рівня ЛЧ..Шапаренко та Забарний. Є ще група гравців близьких. Циганков з Миколенко розчарували. Але прогрес за два роки в якості гри відчутний. Пробуємо грати першим номером навіть з грандами. Поки фрагментарно. Але після Яблонців та інших незрозумілих команд, зараз рівень відчувається. Працювати, працювати й ще раз працювати. Спати:) з м’ячем, а не з шмарами, тоді й буде результат”.

Осип Бандура: “Гра непогана, результат негативний, одні використовують свої шанси, другі розтрачують, одні припускаються помилок і їх суперник використовує, інші того нероблять, це все говорить про майстерність гравців, командної гри, яка і принесла поправу Бенфіці перемогу…..”.

Viktor Shuper: “другий тайм в принципі нормальний, але не знають що з м’ячем робити. треба далі шукати хорошого нападника ну або нормально награвати тих, хто є. мож у когось вийде нормально. але на Супрягу вже давно жодних надій, його треба продавати десь і вже давно”.

Віталій Гонда: “Тепер видно наш уровень чемпіоната просто жах такий футбол нам точно не потрібний!!!”.

Ярослав Сухан: “За вчорашню поразку, впершу чергу потрібно подякувати інваліду-Циганкову, забивай на перших хвилинах гол, в порожні ворота і хід гри можна було кардинально змінити!!!
Слава вічно перспективному Циганкові. Ціна та рівень Циганкова становить не більше 275$ + два мішки картоплі і в Минай до Селезньова…
За виступи в ЛЧ, половині інвалідам які вважають себе футбольними майстрами, до весни взагалі не платити з/п”.

Василий Гуленко: “Дуже-дуже жаль….залишилось виграти чемпіонат України. але і за це потрібно боротися”.

Andriy Pishko: “Не більше 200 тис баксами зарплати у рік у Динамо ге можна нікому платити . Циганкову максимум 200 штук, хоча затупив з голом він страшно сьогодні”.

Василий Гуленко: “Циганкову потрібно сходити в церкву. це йому допоможе”.

Петро Сенько: “З чорної форми ДИНАМО ШЕРИФ не получився! Чергова ганьба столичної команди! Забивати голи можна тільки в швидких комбінаціях, а гравці якісь заторможені. Один живий і не спорчений гравець – це Тимчик. А Циганков давно вже не може влучить в ворота. Перехвалили. Команда молода, а швидкість ігрова, як у команді ветеранів. ГАНЬБА!”.

Віктор Франкевич: “Треба награвати другий склад ці профи для УПЛ вони вже скільки років в собствиному соку вараться вони ні хрина не вміють а футбол на місті не стоїть ,покупляли футболістів і тримає в запасі вони так не заграють Яремчука Бенфіка випускає постояно хоть він вже десять матчів не забивав алеж тренер награває а в нас шо Гармаш вище свої голови не вскоче да і Циганков і Шапаренко потихеньку тухнуть їх треба в Європу щоб розвивалась польза буде для збірної ніби грають но в простий футбол не думаючи , ще коментатори всю дорогу нахвалюють і піарать їх но це все брехня чо ж на таких крутих гравців спросу нема в Європі бо там вони погубляться як Коноплянка і це в середнячків дай бог щоб Я помилявся но з таким темпом через пару років їх навіть в чемпіонатах Польщі чи Венгрії не захочуть”.

Олександр Гулько: “Грали гарно, приємно дивитися на таку гру.
Моменти потрібно було реалізувати тоді булоб просто супер”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *