Арахамія, Коломойський, Гутцайт, Гордон, Ляшко та інші: на матч Динамо – Бенфіка зібралось багато політиків (Фото)

Відомий український журналіст-розслідувач Михайло Ткач у себе в фейсбуці поділився постом, в якому виклав декілька фото зроблених під час матчу Динамо – Бенфіка.

“Позавчора у Києві був великий футбол. Ліга Чемпіонів «Динамо-Бенфіка». З якихось невідомих причин саме на цей матч з‘їхались різні впливові люди об‘єднані різними важливими темами для розмов. У віп-ложі був, наприклад, Ігор Коломойський (на фото він спілкується з керівником фракції президента у парламенті Давидом Арахамією) та бізнес-партнер Євген Гєллер, був керівник Нафтогазу Юрій Вітренко, міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов, міністр кабінету міністріа Немчинов, голова бюджетного комітету ВР Арістов, Борис Баум, авжеж Микола Тищенко, віце-прем‘єр Уруський, власник мережі АТБ Геннадій Буткевич, депутат Іванук, футбольні завсідники брати Суркіси, депутат Сергій Льовочкін та багато інших.

Наступного разу теж піду у віп-ложу. Не послухаю – так хоч побачу ???? Бо не дуже зрозуміло де нові обличчя, а де старі. До речі, як туди потрапити якщо ти не «слуга народа»? Депутату від ОПЗЖ Григорію Суркісу треба дзвонити?”, – підписав він пост.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *