Реал Мадрид – Манчестер Сіті: Пеп Гвардіола підбив підсумки матчу Ліги чемпіонів

Пеп Гвардіола

Увечері 9 квітня відбулися перші матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. У Мадриді яскравий матч-трилер влаштували «Реал» та «Манчестер Сіті».

Команди обмінялися трьома забитими м’ячами (3:3). Український голкіпер галактикос Андрій Лунін зіграв весь матч і пропустив три голи.

Головний тренер «Манчестер Сіті» Пеп Гвардіола прокоментував поєдинок проти «Реала»:

«Ми почали добре, але грати проти мадридців украй важко, бо захищаються вони дуже добре, а швидкість їхніх атак неймовірна. Тож завжди пропускаєш контрвипади, і це не піддається жодному контролю.

У першому таймі ми трохи недбало грали з м’ячем, а після того, як Реал повів 2:1, почали припускати багато втрат. Мої гравці у таких ситуаціях зазвичай не помиляються, але коли таке трапляється, важко зібратися. Проте у другому таймі ми показали, як можемо грати.

Ми грали дуже холоднокровно, набагато краще, ніж у першому таймі, і забили два фантастичні голи. Тепер треба перемогти вдома, аби вийти у півфінал.

Нам потрібно виграти матч у відповідь. Уболівальники мають допомогти нам у цьому. Нам потрібна їхня енергія, щоб перемогти королів цього турніру. Ми можемо зробити це у Манчестері. Але один гол Реал заб’є, це точно.

Я думаю, що це був дуже хороший, справді цікавий матч, гідний рівня цього турніру. Обидві команди намагалися атакувати та робили це по-різному. Але особисто мені найбільше сподобалося, як ми провели другий тайм. Ми чудово контролювали гру.

Ми забили три голи на Бернабеу. Не всі в Англії розуміють, як важко тут грати. Цим результатом можна пишатися. Ми пройшли довгий шлях. У перших трьох сезонах ми програли б такий матч з рахунком 1:4. Ми багато чого навчилися, здобули стабільність і, сподіваюся, зможемо грати все краще і краще».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *