Мірча Луческу відреагував на чутки про повернення в Динамо

Мірча Луческу

Екстренер «Шахтаря» та київського «Динамо» Мірча Луческу висловився про долю свого колишнього клубу, бухарестського «Динамо», за який він виступав як гравець і потім очолював як тренер.

«Я не можу висловлювати свою думку. З тривогою спостерігаю за ситуацією в «Динамо» та розумію, що припущені помилки позначаються на сьогоднішній команді. Це потребує уваги, терпіння, організованості. Багато вболівальників, які досягли певної зрілості та фінансової незалежності, замислюються про можливість бути в «Динамо», причому не як уболівальники. «Динамо» потрібен стадіон, щоб мати весь дух «Динамо».

Я переконаний, що коли буде оголошено про початок будівництва стадіону, буде велика конкуренція, особливо серед уболівальників. Мають повернутися ті, хто керував «Динамо» в певний період, коли все було ідеально та всі раділи успіхам команди. Усе циклічно, і такий момент обов’язково настане. Прийдуть люди, які знають, як керувати цим клубом – сповнені ентузіазму люди, яким небайдужі кольори «Динамо», – сказав Мірча Луческу під час шоу PlaySport Live.

А ось на питання про те, чи можливе його повернення до бухарестського «Динамо» або на тренерський місток, або на керівну посаду, фахівець відповів лаконічно: «Є багато речей, які варто обговорити».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *