“Є об’єктивні цифри”: Роналду висловився про вручення Мессі “Золотого мʼяча”-2023

Кріштіану Роналду

Нападник «Аль-Насра» та збірної Португалії Кріштіану Роналду висловився про цінність індивідуальних нагород у сучасному футболі.

«Що я думаю про «Золотий м’яч» та нагороду The Best від ФІФА? Я гадаю, ці нагороди в якомусь сенсі втрачають свій авторитет. Це не означає, що Мессі, Холанд або Мбаппе не заслуговують на них. Просто я більше не вірю в ці нагороди, незважаючи на те, що я виграв у номінаціях на Globe Soccer Awards. Але є факти та цифри, які не обдурити. Вони не можуть відібрати у мене, наприклад, нагороду найкращого бомбардира світу у 2023 році. Тому що є об’єктивні цифри», – наводить слова Роналду Record.

Нагадаємо, минулої осені нападника збірної Аргентини та американського «Інтер Майамі» Ліонель Мессі було визнано найкращим гравцем 2023 року. Також цього тижня Мессі отримав приз найкращому гравцю 2023 року за версією ФІФА.

Цього тижня також відбулася церемонія нагородження Globe Soccer Awards, на якій Роналду був визнаний найкращим гравцем Близького Сходу, найкращим гравцем на думку вболівальників, а також став володарем премії Марадони як найкращий бомбардир 2023 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *