Стівен Джеррад прокоментував своє рішення продовжити контракт з Аль-Іттіфаком

Головний тренер “Аль-Іттіфака” Стівен Джеррард прокоментував підписання нового контракту з клубом. Угода розрахована до 2027 року.

«Це дуже приємно для мене та моєї родини і схоже на визнання за велику важку працю та відданість справі. З самого початку знав, що тут на мене чекає велика і складна робота. Нам довелося створити нову інфраструктуру, наприклад, поетапно побудувати новий тренувальний майданчик та побудувати новий стадіон.

У футболі пріоритетом завжди є короткострокова перспектива. Але важливим є те, що президент клубу прийшов на свою посаду одночасно зі мною і у нас спільні погляди. Ми хочемо збудувати особливий клуб.

Я також розумію свою позицію як тренера, оскільки футбол – це бізнес, орієнтований на результат. Я ніколи не сприймаю ситуацію як належне. Я розумію, де ми знаходимося в лізі, але також впевнений, що ми станемо кращими. До того, як розпочати роботу, я ніколи раніше не був у Саудівській Аравії, і це було повною протилежністю тому сприйняттю, яке я мав раніше.

Легким рішенням було б залишитися в Ліверпулі та чекати на роботу. Але ми всією сім’єю вирішили, що хочемо чогось трохи нестандартного. Я навчився адаптуватися до нової культури, нової ліги, заводити нових друзів та долати нові труднощі. Думаю, що це зробило мене краще як людину і як тренера, а також зробило мене трохи зрілішим. Звісно, переді мною стоятимуть труднощі, але я готовий», — наводить прес-служба клубу слова Джеррарда.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *