Луїс Суарес прокоментував свій можливий перехід в Інтер Маямі

Інтер Маямі

Нападник збірної Уругваю Луїс Суарес прокоментував свій можливий перехід у клуб МЛС – Інтер Маямі.

Про моє майбутнє вже багато було сказано, я чув багато команд. Я поговорю про пропозиції з моїм юристом, оскільки я не хотів в це вникати під час чемпіонату Бразилії.

Перехід в Інтер Маямі? Цей варіант можливий. Там виступає найкращий гравець світу і мій чудовий друг Ліонель Мессі, з яким ми завжди обговорюємо майбутнє, але мені ще треба відпочити і ухвалити рішення“.

Нагадаємо, що Суарес був визнаний найкращим гравцем чемпіонату Бразилії та найкращим бомбардиром сезону. 36-річний уругваєць провів за Греміо 33 матчі. На рахунку досвідченого Суареса — 17 голів та 11 результативних передач. Загалом нападник забив 26 голів і віддав 17 асистів у 53 іграх. Результативна гра уругвайця принесла Греміо друге місце за підсумками сезону.

Повідомлялося, що Суарес залишить команду в грудні і в статусі вільного агента приєднається до Інтера Маямі, де возз’єднається з екс-партнерами Барселони — Ліонелем Мессі, Жорді Альбою та Серхіо Бускетсом. При цьому Луїс ще у липні був готовий викупити свій контракт у бразильського клубу заради переїзду в МЛС.

Власником Інтера є Девід Бекхем. В американській команді також виступає українець Сергій Кривцов.

Інтер Маямі завершив регулярний сезон МЛС на 14-му місці Східної конференції і не вийшов у плей-офф. Минулого серпня команда стала переможцем Кубка ліг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *