Команда Максима Шацьких веде перемовини з Суаресом та Кавані

Головний тренер «Пахтакора» Максим Шацьких прокоментував друге поспіль чемпіонство команди в Узбекистані на чолі з ним.

«У нас був не рівний сезон, тому ми натрапили на труднощі. Ми втратили багато очок і пропустили багато голів. Мене хвилює те, що ми стільки разів дозволяли супернику забити. Чемпіонство не дається легко. Минулого сезону ми святкували чемпіонство на один тур раніше, ніж цього.

Залучаємо в команду нових гравців. Ми склали план щодо цього і прагнемо його реалізувати. У наступному сезоні команда повністю зміниться. Ви побачите сильнішу та агресивнішу команду. В зимове трансферне вікно важко купити хороших гравців. Причина в тому, що багато чемпіонатів мають сезони за системою осінь-весна, і в їхніх командах грають якісні гравці. У середині року знайти хороших кандидатів є дещо складним завданням.

Ми провели переговори з Суаресом і Кавані. Але зрозумійте – багатьом хорошим гравцям важко приїхати в Узбекистан. Залучити зіркового гравця – не проблема, але його потрібно забезпечити. Кращий гравець повинен мати поруч одноклубників свого рівня. Наприклад, Мессі легко може грати без одноклубників. Решта – ні. «Пахтакор» цілком може привезти в Узбекистан топгравця, але є кілька проблем, які цьому заважають. Зірковий гравець хоче умови на найвищому рівні.

У нас великі плани, ви не уявляєте, які вони. Я не буду вам говорити про наші цілі наперед. Ви дізнаєтеся пізніше. Швидко реалізувати такі плани в нашій країні не представляється можливим. Це займає деякий час“, – сказав Максим Шацьких.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *