Майкл Фассбендер назвав футбольний клуб, за який вболіває

Майкл Фассбендер розповів, що вболіває за «Ліверпуль».

«Футбол – головний вид спорту, особливо у Європі. Це спорт номер один. Я грав у футбол у початковій та середній школі, але у кращому випадку на середньому рівні. Я можу швидко бігати, і якщо м’яч потрапить мені в потрібну частину тіла, він може опинитися там, де повинен!

Я не палкий фанат футболу. Мені цікаві певні матчі. Я вболіваю за «Ліверпуль». Звичайно, я дивився чемпіонат світу та Лігу чемпіонів», – сказав Фассбендер.

Актор розповів, що був на матчі «Ліверпуля» проти «Барселони» на «Енфілді» у 2019 році. Тоді «червоні» здобули перемогу з рахунком 4:0 та вийшли у фінал Ліги чемпіонів після розгромної поразки у першому півфінальному матчі (0:3).

«Це було неймовірно, тому що це був перший і єдиний раз у житті, коли я був на «Енфілді». Я вибрав ідеальний матч. Ми купили квитки за кілька місяців до цього, і я пам’ятаю, як мій друг Коннор сказав: «А чи варто нам таки йти? Шанси пройти після [першого] півфіналу практично нульові». А я відповів: Ні, ми повинні піти.

Потім прибуття на стадіон, атмосфера, уболівальники – очевидно, як уболівальник «Ліверпуля», я буду упереджений, але я думаю, що клуб має кращих уболівальників у світі. У мене були мурашки.

Той матч вселяв трепет. Насправді це один з тих моментів, коли спорт дійсно може надихати як ніщо інше», – сказав Фассбендер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *