Офіційно: Філ Невілл очолив американський клуб

Англієць Філ Невілл очолив клуб МЛС Портленд Тімберс. Сторони домовилися про контракт до 2026 року.

Ми раді вітати Філа Невілла в якості нового головного тренера Портленд Тімберз і сподіваємося, що Філ та його сім’я почуватимуться в Портленді як вдома.

Характер Філа робить його саме тією людиною, яка зможе повести команду вперед, Його лідерські якості, різноманітний досвід роботи в якості тренера та прагнення до розвитку зробили Філа чудовим кандидатом для Портленда“, – сказав генеральний менеджер Нед Грабавой.

Цього року Невілл був звільнений з Інтера Маямі, який очолював з 2021-го. Найкращий результат команди під його керівництвом – шосте місце в Східній Конференції за підсумками регулярного чемпіонату-2022. Загалом під керівництвом Невілла Інтер провів 90 матчів: 30 перемог, 13 нічиїх, 42 поразки.

Я дуже схвильований викликом, який чекає на мене попереду. З першої ж хвилини знайомства з командою я зрозумів, що це правильна можливість для мене, правильний клуб для мене і правильне місто для мене.

Я думаю, цей подорож стане чимось особливим. У мене залишилися чудові спогади про відвідини Портленда, який нагадує мені про Манчестер, моє рідне місто“, – зізнався Філ Невілл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *