Колишній чемпіон світу з боксу хотів би зійтися в ринзі з Кріштіану Роналду

Кріштіану Роналду

Колишній чемпіон світу за версіями IBF і WBA у першій напівсередній вазі Ріккі Гаттон більшу частину своєї кар’єри залишався непереможним.

Британський боксер переміг у 43 професійних поєдинках поспіль, перш ніж його серію перервав Флойд Мейвезер. Загалом за свою кар’єру він зазнав трьох поразок – після Мейвезера він програв Менні Пак’яо, а на пенсію його відправив українець В’ячеслав Сенченко.

Гаттон завершив кар’єру із рекордом 45-3. Кілька років тому уродженець Стокпорта (Великий Манчестер) привів себе у форму заради виставкового бою з Марко Антоніо Баррера у 2022 році.

В інтерв’ю для Mighty Tips фанат Манчестер Сіті зізнався, що бажає одного разу зустрітися на одному рингу з екс-гравцем Манчестер Юнайтед Кріштіану Роналду. Він вважає португальця опонентом своєї мрії.

“Раніше він грав за Манчестер Юнайтед. Уболівальники Юнайтед люблять його, він добре виглядає, то чому б не врізати йому? Спочатку мені доведеться його зловити, але він безперечно був якимсь гравцем, чи не так?”, – заявив Гаттон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *