Кетрін Майорга знову хоче отримати гроші від Кріштіану Роналду: відомі деталі

Кетрін Майорга, яка звинувачувала Кріштіану Роналду у зґвалтуванні, хоче компенсацію.

Процес розпочався у вересні 2018 року після того, як модель подала позовну скаргу про зґвалтування в одному з готелів у червні 2009-го. Майорга стверджувала, що отримала від Роналду 375 тисяч доларів за мовчання. Пізніше португалець визнав факт передачі грошей, але згвалтування категорично заперечував. Його юристи стверджували, що сексуальний контакт стався за згодою, і вказували, що угода про нерозголошення забороняє Майорзі говорити про ті події.

У жовтні 2020 року модель зробила нову спробу судових розглядів із Роналду. Вона розраховувала довести, що не була здатна розібратися в умовах угоди про нерозголошення, укладеної у 2010 році.

У квітні 2021-го Майорга зажадала від Роналду 65 млн євро як компенсацію моральної шкоди за зґвалтування, факт скоєння якого не був доведений. У червні 2022-го її позов було відхилено – суддя Дженніфер Дорсі припинила провадження у справі через недобросовісну поведінку позивача та використання вкрадених конфіденційних документів.

Тепер команда юристів Майоргі просить 9-й апеляційний суд США скасувати рішення про припинення справи та поновити розгляд позову, який вона вперше подала до Невади у 2018 році.

Адвокати колишньої моделі будуть стверджувати, що суддя федерального суду в Неваді припустився помилки, неодноразово відхиляючи спроби Майоргі долучити до справи як доказ угоду про нерозголошення, яку вона підписала в 2010 році, приймаючи гроші від Роналду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *