Колишній гравець Динамо вдарив співробітника автозаправної станції: відомі деталі

Динамо

Колишній форвард «Динамо» Клебер підозрюється у нападі на співробітників автозаправної станції Avenida Faria Lima, розташованої в західній частині бразильського Сан-Паулу, повідомляє R7.com.

За словами свідків, 40-річний бразилець був «помітно засмучений» і прийшов «у пошуках неприємностей». Він штовхав людей, які були біля АЗС.

Одного працівника заправки Клебер штовхав на вулиці та загнав в кут. Іншого – вдарив кулаком в обличчя всередині закладу. Двоє потерпілих звернулися до відділку поліції та написали заяву, але ексфутболіст втік до прибуття правоохоронців.

Вдалося зафіксувати номерний знак автомобіля, на якому приїхав правопорушник, але виявилося, що він орендований. Відео з камери спостереження вже в поліції, яка намагається розшукати Клебера, щоб викликати його для надання свідчень щодо подій в елітному районі.

Клебер – постійний клієнт цієї АЗС, оскільки він мешкає менш ніж в одному кварталі від неї. Працівники побоюються можливої ​​помсти.

У червні цього року Клебер вже був учасником одного судового розгляду – за несплату ним протягом року аліментів одній зі своїх дочок у розмірі понад 116 000 бразильських реалів (близько 860 000 гривень – прим.).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *