Саудівський клуб оголосив про підписання одного з найдорожчих футболістів в історії

Філіппе Коутіньо 

“Аль-Духаїль” оголосив про підписання контракту з бразильським плеймейкером “Астон Вілли” Філіппе Коутіньо, який перейшов до клубу з Катару на правах оренди.

«У рамках зусиль клубу зі зміцнення першої команди керівництву «Аль-Духаїля» вдалося домовитись із бразильською зіркою «Астон Вілли» Філіппе Коутіньо, 1992 року народження. Гравець виступатиме за клуб за договором оренди, укладеним на один сезон.

Коутіньйо вважається одним із найвидатніших гравців, і його приєднання до команди є великою перевагою перед участю в матчах азіатської Ліги чемпіонів», – повідомила прес-служба «Аль-Духаїля».

Минулого сезону за «Астон Віллу» Коутіньо провів 22 матчі у всіх турнірах і відзначився одним голом. Інтернет-портал Transfermarkt оцінює ринкову вартість гравця у €10 млн.

Філіппе Коутіньо був на піку своєї кар’єри, коли перебрався в “Барселону” у 2018 році. Його техніка, гра в атаку та неймовірна здатність забивати голи робили його одним із найцінніших гравців у світі. Проте травма, яку він отримав в 2020 році, призвела до паузи у його кар’єрі. Повернутися на колишній рівень бразильцеві так і не вдалося.

БрКоутіньо перейшов до “Барселони” з “Ліверпуля” за рекордну для іспанського футболу суму в 142 мільйони євро. Цей трансфер робив Коутіньо другим найдорожчим футбольним футболістом в історії, після бразильського співвітчизника Неймара, який перейшов з “Барселони” в ПСЖ за 222 мільйони євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *