Неймар порівняв рівень чемпіонату Cаудівської Аравії та французької Ліги 1

Неймар

Новачок «Аль-Хіляля» Неймар порівняв рівень чемпіонату Cаудівської Аравії та французької Ліги 1, а також розповів про свою мотивацію в новому клубі:

«Футбол всюди однаковий, м’яч круглий, як і скрізь. Враховуючи зіркові імена в цьому чемпіонаті, можливо, що він кращий за Лігу 1. Тренування тут інтенсивні.

Я хочу здобувати титули з «Аль-Хілялєм». Для мене не має значення, що говорять люди. Вони казали, що Ліга 1 слабка, але саме там мені діставалося найбільше.

Чемпіонат буде цікавим, і я впевнений, що ви будете його дивитися.

Я не матиму труднощів з адаптацією. Я не знаю арабської мови, але після 5-6 років у Франції моя французька також була поганою. Радий відкрити для себе нову культуру, мене дуже добре прийняла ця країна. Задоволений своїм вибором і тим майбутнім, яке постає переді мною».

Варто відзначити, що Неймар є найдорожчим гравцем в історії футболу. У 2017 році ПСЖ заплатив “Барселоні” за перехід бразильця рекордні 222 мільйони євро.

У складі ПСЖ за 6 сезонів Неймар зіграв 178 матчів, забив 118 голів і віддав 77 гольових передач. Бразилець з парижанами завоював 15 трофеїв у Франції, серед яких п’ять перемог у Лізі 1.

У складі національної збірної Бразилії Неймар зіграв 124 матчі і забив 77 голів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *