Президент Бенфіки оцінив перспективи українського воротаря Анатолія Трубіна

Президент Бенфіки Руй Кошта розповів про те, як його клубу вдалося підписати Анатолія Трубіна, а також поділився своєю думкою про українського голкіпера.

Ми знали, що шукатимемо іншого воротаря. Трубін не входив у плани Бенфіки, оскільки був практично недоступний. Він воротар, якого знають у всій Європі.

Ми намагалися знайти варіант з орендою. Повноцінний трансфер виглядав немислимим. І коли ми зрозуміли, що з’явилося вікно можливостей, ми постаралися скористатися тим фактом, що в нього закінчується останній рік його контракту. Інакше ми не мали б шансу.

Він буде одним із найкращих воротарів Європи найближчими роками“, – підкреслив колишній плеймейкер збірної Португалії.

Нагадаємо, 22-річний Трубін офіційно перейшов до Бенфіки 10 серпня. Його трансфер обійшовся лісабобському гранду у 10 мільйонів євро. Ще 1 мільйон євро Шахтар може отримати у вигляді бонусів. Також Гірники отримають 40% від чистого доходу Бенфіки під час наступного перепродажу воротаря.

Нинішнього сезону Анатолій поки що на поле не виходив. Він провів у запасі єдиний матч УПЛ, а також три поєдинки португальської Примейри.

На даний момент Трубін знаходиться в розташуванні збірної України, яка має найважливіші поєдинки кваліфікації Євро-2024 проти Англії (9 вересня) та Італії (12 вересня).

Свій наступний матч Бенфіка проведе 16 вересня у гостях проти Візели. 20 вересня Орли у 1-му турі Ліги чемпіонів приймуть Зальцбург.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *