Сергій Кривцов розповів про ставлення Мессі та інших зірок Інтера Маямі до війни в Україні

Сергій Кривцов 

Український центральний захисник Інтер Маямі Сергій Кривцов розповів про своїх зіркових партнерів по команді – Ліонеля Мессі, Серхіо Бускетса та Жорді Альбу.

Прихід екс-футболістів Барселони до американського клубу не був несподіванкою для українця.

Зізнаюся, для мене не було великою несподіванкою, що вони можуть прийти в Інтер. Коли я підписував контракт, то мав інсайд, що Бускетс приєднається невдовзі, а також були розмови про Лео. На 100% не був впевнений, що це станеться, але сподівався. Це велика можливість тренуватися та грати з такими футболістами, які виграли у футболі все. Дає нагоду вчитися новому та здобувати досвід. Всі побачили, наскільки змінилися результати Інтера в останніх десяти матчах і, думаю, що в цьому вагомий внесок цих хлопців.

На жаль, для мене, англійською спілкується лише Бускетс. Знаю, що Жорді та Лео вже її вчать. Вони в курсі ситуації в Україні. Про деталі не питали, але всім про все відомо, співчувають та підтримують.

Ні, ніяких знижок їм не робить ані тренерський штаб, ані будь-хто. Скажу більше – окрім стандартних тренувань вони завжди допрацьовують у фітнес-залі, йдуть на відновлюючі процедури. Тож на 100% можу сказати, що це великі профі своєї справи“, – заявив Кривцов.

32-річний Кривцов зіграв за Інтер Маямі 30 матчів у всіх турнірах, у яких забив один гол та віддав одну результативну передачу.

Сьогодні українець вийшов у стартовому складі команди у матчі проти Лос-Анджелеса (3:1) та відіграв увесь поєдинок. Також Кривцов був викликаний до збірної України на вересневі матчі.

Інтер Маямі посідає 14-те місце у турнірній таблиці Східної конференції МЛС. У наступному матчі команда зіграє зі Спортінгом КС 10 вересня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *