Ще один спонсор війни проти України: суперник Динамо у єврокубках підписав футболіста російського клубу

Бахтіяр Зайнутдінов

Турецький “Бешикташ”, який є суперником київського “Динамо” в раунді плейоф кваліфікації Ліги конференцій, оформив трансфер атакувального півзахисника московського ЦСКА Бахтіяра Зайнутдінова.

Незважаючи на загарбницьку війну, яку російські окупанти ведуть проти України, стамбульський клуб не відмовився від бізнесу з державою-терористкою.

Деталі переходу 25-річного півзахисника збірної Казахстану не повідомляються.

За інформацією ЗМІ, московський клуб отримав за свого футболіста 4,5 мільйона євро. Контракт Зайнутдінова з “Бешикташем” розрахований до літа 2027 року.

Крім ЦСКА, Зайнутдінов раніше грав за казахстанські “Тараз” та “Астану”, а також захищав кольори російського “Ростова”. У складі збірної Казахстану він провів 30 матчів і забив 12 голів.

Матчі “Динамо” проти “Бешикташа” відбудуться 24-го і 31 серпня. Спершу команди зіграють у Бухаресті, а потім зустрінуться у Стамбулі.

Нагадаємо, “Бешикташ” став уже не першим клубом, який знехтував моральними цінностями заради кривавих російських грошей. Раніше “Реал Сосьєдад” придбав російського футболіста московського “Динамо” Арсена Захаряна, за що іспанський клуб рознесли львівські “Карпати”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *