Тренер Бенфіки висловився щодо можливого дебюту Анатолія Трубіна у складі “орлів”

Анатолій Трубін

Головний тренер португальської «Бенфіки» Рогер Шмідт на останній прес-конференції відреагував на чутки про те, що Анатолій Трубін вийде у старті на наступну гру клубу.

«Я не збираюся оголошувати стартовий склад. Минулої гри для Трубіна було рано виходити на поле. Нині минув тиждень. Він став краще, більше пов’язан з колегами. Це інша ситуація.

Це завжди виклик, коли ти приїжджаєш до нового клубу без передсезонної підготовки. Нині ситуація інша. Мені потрібно ухвалити рішення і знайти найкращий момент. Це має бути не дуже рано, але й не дуже пізно».

Нагадаємо, Анатолій Трубін заключив контракт з Бенфікою до 30 червня 2028 року. Клаусула українця складає 100 мільйонів євро.

Трансфер Трубіна коштував Бенфіці 10 мільйонів євро. Ще 1 мільйон євро Шахтар може отримати у вигляді бонусів. Також Гірники отримають 40% від чистого доходу Бенфіки під час наступного перепродажу воротаря.

Минулого сезону на рахунку Анатолія – 38 матчів за Шахтар у всіх турнірах (40 пропущених голів). 14 зустрічей воротар завершив “на нуль”. Цього сезону Трубін на поле не виходив.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *