Дубль Роналду у фіналі приніс Аль-Насру перемогу у Лізі чемпіонів (Відео)

Аль-Хіляль - Аль-Наср

У фінальному матчі Клубного кубка арабських чемпіонів зустрічалися два клуби з Саудівської Аравії – Аль-Хіляль та Аль-Наср. Зустріч проходила на міжнародному стадіоні імені Короля Фахда в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.

Аль-Хіляль – Аль-Наср – 1:2 (д.ч)

Голи: Майкл (51) – Роналду (74, 98)

Видалення: … – Аль-Амрі (71), Аль-Бушал (78), Луїш Каштру (103)

У першому таймі команди не спромоглися реалізувати свої моменти. У другій половині основного часу обидва клуби змогли забити по одному голу. На 51-й хвилині бразилець Майкл замкнув передачу Малкома, а потім на 74-й хвилині португальський форвард Аль-Насра Кріштіану Роналду зрівняв рахунок та перевів матч у додатковий час. Варто зазначити, що з 71-ї хвилини Аль-Хіляль грав у більшості. У складі номінальних гостей було видалено центрального захисника Аль-Амрі, а також захисника Аль-Бушаїла, який не знаходився на полі.

На 98-й хвилині Кріштіану Роналду оформив дубль та вивів свою команду вперед. На 103-й хвилині матчу було вилучено головного тренера Аль-Насра Луїша Каштру, який в Україні працював з донецьким Шахтарем.

Зоряні новачки Аль-Хіляля Рубен Невеш та Малком були замінені на 105+1-й хвилині. Роналду було замінено на 115-й хвилині через травму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *