Близько 4 млн грн підйомних та одна з найбільших зарплат: стали відомі деталі контракту Коноплянки з ЧФР Клуж

Євген Коноплянка

Журналіст Еммануел Рошу розкрив інформацію щодо рівня зарплати Євгена Коноплянки в румунському ЧФР Клуж.

По-перше, Коноплянка отримає хороші підйомні – 100 тисяч євро. І сама місячна зарплата буде одна з найвищих у команді – 15 тисяч євро. Загалом, у Клужі гравці отримують по-різному. Від кількох тисяч євро на місяць до 20-30. Тобто, в українця одразу зарплата буде майже, як у лідерів команди.

Клуж – надійний клуб? ЧФР зараз має борги. Керівники зараз намагаються стабілізувати становище клубу та намагаються заощадити. Але загалом Клуж – один із двох найбагатших клубів у Румунії. Разом із бухарестським Стяуа“, – поділився Рошу в інтерв’ю Українському футболу.

Нагадаємо, що Коноплянка приєднався до ЧФР Клуж на правах вільного агента. Раніше ЗМІ повідомляли, що контракт 33-річного українця буде оформлений за схемою 2+1.

Минулого сезону “ЧФР Клуж” фінішував третім в чемпіонаті Румунії, команда зіграє у кваліфікації Ліги конференцій.

Додамо, що наприкінці минулого сезону польська “Краковія” оголосила про відхід Коноплянки. Спортивний директор “Краковії” тоді заявив, що українець не виправдав покладених на нього надій.

Коноплянка виступав раніше за “Дніпро”, “Севілью”, “Шальке”, “Шахтар”. З лютого 2022 року по травень 2023 “Коно” захищав кольори “Краковії”. В складі національної збірної України Коноплянка зіграв 87 матчів і забив 21 гол. Портал Transfermarkt оцінює вартість Євгена в 500 000 євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *