“Він поринає у крижану воду”: сестра Роналду – про підхід Кріштіану до свого тіла

Сестра Кріштіану Роналду висловилася про підхід футболіста до роботи.

«Кріштіану Роналду досяг неймовірної позначки щодо кількості матчів за збірну: перший гравець за всю історію футболу, який зіграв 200 разів за збірну! Стратосферне число. І це ще неперевершеніший результат, якщо врахувати, що Кріштіану вже всього досяг.

Він мільйонер. Він може робити все, що захоче до кінця своїх днів. Він міг би насолоджуватися славою та грошима. Він міг цілком законно запропонувати своєму тілу невеликий відпочинок, трохи пом’якшити вимоги до себе, насолоджуватися своїми будинками, басейнами, не їздити до збірної, але… Кріштіану Роналду цього не робить.

Коли багато хто здається через те, що не може більше їздити до збірної. Коли деякі, у тому числі в Португалії, вважають за краще зосередитися на клубах через те, що вже не такі сильні, через свій вік, через те, що сім’я просить проводить з нею більше часу, через те, що ноги більше не біжать. Він [Роналду] не пропускає жодного етапу. І коли нові гравці приходять до збірної, приймає їх там.

І коли гра закінчується, Кріштіану, наш непристойно багатий Кріштіану, замість того, щоб ледарити і насолоджуватися грошима, поринає у крижану воду, щоб швидше відновитися до наступної гри», – написала Катя Авейру у своїй інстаграмі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *