Президент Аль-Насра розкрив деталі контракту з Кріштіану Роналду

Кріштіану Роналду

Президент Аль-Насра Мухаммад Аль Муаммар розповів деталі контракту з португальським нападником Кріштіану Роналду.

Ми підписали контракт з Кріштіану Роналду не тільки як з гравцем, але й отримали його власні комерційні права, які будуть активовані після закінчення поточного сезону та вплинуть на туристичну сторону та інші аспекти. Перехід Кріштіану Роналду до Аль-Насру привернув безпрецедентну увагу до Саудівської професійної ліги. Наразі ліга транслюється у 137 нових країнах по всьому світу.

Я завжди говорю гравцям Аль-Насра: скористайтеся присутністю Роналду поряд з вами і покажіть себе, тому що гру транслюють понад 50 каналів. Ряд гравців вже встиг привернути увагу вболівальників своїми виступами за Аль-Наср. Не можна заперечувати той факт, що присутність Роналду менш відомим гравцям шанс проявити себе ще більше“.

Роналду перейшов у клуб із Саудівської Аравії на правах вільного агента взимку. До цього португалець виступав за Манчестер Юнайтед. П’ятиразовий володар Золотого м’яча підписав контракт до літа 2025 року.

У поточному сезоні за Аль-Наср Кріштіану провів 13 голів і оформив два асисти у 17 матчах у всіх турнірах. З Аль-Насром Кріштіану вилетів у півфіналі Кубка Саудівської Аравії. У турнірній таблиці команда португальця йде на другому місці у Пролізі Саудівської Аравії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *